2022-04-28 07:45:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Megint te jársz elöl példamutató szorgalmaddal

Napi horoszkóp április 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma végre lépned kell egy ügyben, amit eddig sikerült halogató technikával megúsznod. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolnád.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr és a Plútó fényszöge hat ránk erőteljesen. Ma sikerül a dolgok lényegéhez hatolni, és megértheted azt is, amit eddig nem láttál át. Az emberek motivációi ma kristálytisztán megmutatkoznak előtted.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Plútó kapcsolódása miatt ma nem csak rendkívül gyors, hanem mély is a gondolkodásmódod. Átlátsz az embereken, és ha valaki nem játszik teljesen tiszta lapokkal a környezetedben, azt most leleplezheted.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mostanában úgy érezheted, hogy magadra maradtál egy fontos kérdésben. Pedig lenne, aki veled ért egyet. Keress támogatókat magasabb körökben. Örömmel meghallgatnák a koncepciódat. Töltsd az estét egy barátoddal!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Harcias kedvedben lehetsz, ami nem is meglepő: valaki fenyeget, szóval, tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adj hangot a kétségeidnek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatod az erődet. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ideje végre a tettek mezejére lépned. Sokáig halogattad, hogy megmutatkozz, hogy felfedd valós lényedet valaki előtt. Most már nem teheted tovább, különben a lelked is belesajdul. Vedd fel a telefont, vagy menj személyesen!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap arra való, hogy rendbe szedd kicsit a dolgaidat. Akár képletesen, lelkileg, de akár fizikailag is. Ha a ruhásszekrényedben, vagy az íróasztalodon eluralkodó káoszon úrrá leszel, akkor egyben a lelkedet is rendezheted kissé.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Plútó fényszöge miatt ma olyan erős megérzéseid lehetnek, amik minden helyzetet, nehéz kérdést tisztáznak előtted. Bármivel is kapcsolatban voltak kételyeid, ma pontot tehetsz a végére.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Vedd ma körül magad különösen életvidám emberekkel. Te amúgy inkább a vígak, mint a búsulók közé számíthatod magad, ma mégis rossz hatással lenne rád a depressziós társaság. Túlérzékeny, és empatikus, és sok mindent magadra vehetsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megint te jársz elöl példamutató szorgalmaddal. Pedig, lehet hogy a többiek ezt csupán kihasználják. Próbáld meg végre bevonni a családod többi tagját is a házimunkákba, vagy a kollégákat a közös célkitűzésekbe, különben csak te hajtod túl magad. Ez nekik sem jó.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyél egy kicsit bátrabb! Ha mindig csak behúzod a szárnyaidat, akkor hogyan akarsz magasra jutni? Te sokkal tehetségesebb vagy, mint gondolod, csak az önbizalmadon kellene javítani. De azt csak a tapasztalat fogja megadni neked. Vágj bele!


Halak: II. 19. - III. 20.

Legyél óvatosabb! Van valaki, akit talán barátnak tartasz, de rossz híredet kelti. Nem gonoszságból teszi, csak egyszerűen notórius fecsegő. Csak magadat okolhatod, ha olyasmit mondasz el magadról, ami kompromittáló lehet. Ne tedd!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: